top of page

Μαρτυρίες

«Η επικοινωνία μας ήταν πάντα καθαρή και η απάντηση σε email και τηλεφωνήματα άμεση. Οι ψυχολογικές αναφορές που λάβαμε ήταν σαφείς και χρήσιμες και τις παρέδωσε άμεσα μετά την επίσκεψή της. Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες στην ανάλυση πολύπλοκων δυσκολιών σε γονείς και εκπαιδευτικούς.»

Δάσκαλος Γ’ Δημοτικού Σχολείου Πόλης | Απρίλιος 2021

«Η Ευρυδίκη έχει διακριτικό και προσητό τρόπο επικοινωνίας και δείχνει υψηλή στοχαστικότητα ως επαγγελματίας. Είναι ικανή στο να αναγνωρίζει τα λεπτά σημεία ενός προβλήματος και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία και διορατικότητα όταν εξηγεί μία κατάσταση στους συμβουλευόμενους.»

Επόπτρια και Εκπαιδευτική Ψυχολόγος | Απρίλιος 2021

«Σαν γονέας ένιωσα πως ήμασταν στο επίκεντρο της σκέψης της και υπήρχε ισότιμη συνεργασία από την αρχή ως το τέλος. Δεν παρέλειψε ποτέ να μας εξηγήσει την επιστημονική της σκέψη και τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που έκανε.»

Γονέας Μαθήτριας Γυμνασίου | Μάρτιος 2021

«Ως μάνατζέρ της είχα την ευχαρίστηση να δω την Ευρυδίκη να εξελίσσεται στο ρόλο της και να δοκιμάζει νέα διαγνωστικά εργαλεία χωρίς δισταγμό. Την τελευταία σχολική χρονιά αντιμετώπισε ένα εύρος δύσκολων περιστατικών με ακεραιότητα και επαγγελματισμό, επιδεικνύοντας άριστη κριτική σκέψη, ικανότητα πολυδιάστατης ανάλυσης προβλήματος και διάθεση για μάθηση. Παράλληλα διατηρεί τους γονείς και το παιδί στο επίκεντρο των συνδιαλλαγών της.»

Μάνατζερ και Εκπαιδευτική Ψυχολόγος | Φεβρουάριος 2021

«Η Ευρυδίκη είναι άψογη με γονείς και δασκάλους. Πάντα ακούει και απαντά με περίσκεψη και φροντίδα προς το εκάστοτε οικογενειακό πλαίσιο. Είναι προσητή και φιλική και αισθάνομαι πως μπορώ να τη ρωτήσω ό,τι απορίες έχω.»

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Επαρχίας | Σεπτέμβρης 2020

«Δουλεύω με την Ευρυδίκη τρία χρόνια τώρα και είναι πάντα υπέροχη με τους μαθητές. Είναι φιλική και καλοσυνάτη, και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους κάνει να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Έχει ανταποκριθεί ιδιαίτερα ευαίσθητα σε κάποιους ντροπαλούς και διστακτικούς μαθητές που αξιολόγησε και κατάφερε να τους κάνει να ανοιχτούν μέσα σε λίγες μόλις ώρες.»

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Πόλης και Υπεύθυνος Ειδικής Αγωγής | Ιούνιος 2020

«Η Δρ Ζαφειρίου απάντησε άμεσα στα email της με έναν ήρεμο, επαγγελματικό και αποδοτικό τρόπο. Άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες μου χωρίς να κάνει αβάσιμες υποθέσεις. Έκανε σφαιρικές ερωτήσεις και μου έδωσε ρεαλιστικές και βοηθητικές συμβουλές. Είχα αρκετό άγχος για το πώς να προσεγγίσω τις μαθησιακές δυσκολίες της κόρης μου, αλλά με έκανε να νιώσω σιγουριά στο ρόλο μου ως μητέρα και μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να εφαρμόσω τις στρατηγικές που συμφωνήσαμε.»

Γονέας Μαθήτριας Στ’ Δημοτικού | Δεκέμβριος 2019

«Συνεργάζομαι με την Ευρυδίκη εδώ και δύο χρόνια και αυτό που τη διακρίνει είναι η αμεσότητα, ζεστασιά και φιλικότητά της. Είναι ενήμερη των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ένα μικρό σχολείο της επαρχίας όπως το δικό μας, και προσαρμόζει αντίστοιχα με ευελιξία την προσέγγισή της και τις ιδέες της ώστε να ταιριάζουν στο πλαίσιό μας. Οι συμβουλευτικές μας συνεδρίες χαρακτηρίζονται από διαφάνεια και όλοι ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε. Μας προτείνει περεταίρω βοηθήματα και δε διστάζει να μας παραπέμψει σε άλλους επαγγελματίες όταν είναι απαραίτητο.»

Υπεύθυνη Ειδικού Τμήματος Στήριξης Σχολείου Πόλης | Ιούνιος 2019

«Η Δρ Ζαφειρίου μας βοήθησε με τη διάγνωση αυτισμού του γιου μας. Νιώσαμε οικειότητα και σεβασμό προς εμάς και τον γιο μας και μας εξηγούσε σε κάθε στάδιο τι ακριβώς συμβαίνει και τι σημαίνουν οι ανάγκες του. Μας έκανε ξεκάθαρο το ποιος από εμάς ανέλαβε ποια δράση σε κάθε στάδιο και ήταν σε συνεργασία με τη δασκάλα του και την κοπέλα παράλληλης στήριξης σε όλη τη διάρκεια της επαφής μας.»

Γονείς Μαθητή Νηπιαγωγίου Επαρχίας | Ιανουάριος 2019

«Η Ευρυδίκη δεν εστίασε μόνο στις δυσκολίες και τις ανάγκες της κόρης μας, αλλά σημείωσε και όλες της τις δυνατότητες και τα χαρίσματά της. Την είδε μέσα από τα μάτια μας και χρησιμοποίησε τις αρετές της κόρης μας για να την ενδυναμώσει και να τη βοηθήσει να διαχειριστεί καλύτερα το σχολικό της άγχος και τη χαμηλή αυτοεκτίμησή της.»

Γονέας Μαθήτριας Α’ Λυκείου Σχολείου Πόλης | Δεκέμβριος 2018

«Οι διαγνωστικές αναφορές της είναι περιεκτικές, καλογραμμένες και αντανακλούν την ικανότητα κριτικής και αναλυτικής της σκέψης, και την εφαρμογή της ψυχολογικής της γνώσης σε περίπλοκα περιστατικά.»

Υπεύθυνος Καθηγητής Ειδικής Αγωγής Σχολείου Πόλης | Σεπτέμβριος 2018

100% των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών σε επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Αυτοδιαχείριση συναισθημάτων και συναισθηματική ανθεκτικότητα στο δημοτικό» απάντησαν πως:

· η ποιότητα, παρουσίαση και παράδοση του σεμιναρίου ήταν υψηλών στάνταρ

· η Δρ Ζαφειρίου ήταν πλήρως ενημερωμένη στο θέμα που παρουσίασε

· η Δρ Ζαφειρίου ήταν βοηθητική και πρόσφερε κατανοητές πληροφορίες

Δάσκαλοι-ες Σχολείου Επαρχίας | Ιούνιος 2018

Project_16-12_edited_edited_edited.png
bottom of page